Dve % pre OZ VRCHVODA

Darujte 2 percentá

Časopis VRCHVODA 2017

   

Prístupy

Cigeľ: príroda a kultúra

Kto je online

Prihlásenie






Zabudli ste heslo?
Nemáte účet? Vytvorte si ho!

Meniny

Dnes má meniny
Marcel
Zajtra má meniny
Ervín

Výber šablóny

Ankety

Domov
Dve alebo tri percentá z dane za rok 2018 pre OZ Vrchvoda
Napísal Ivan Kadlečík   
16. 03. 2019

Prosíme našich členov a sympatizantov, aby zabezpečili, že dve alebo tri percentá z ich už zaplatenej dane z príjmu môžu byť presunuté na účet občianskeho združenia VRCHVODA. Naše združenie takto každoročne získava troj alebo štvorcifernú sumu na úhradu nákladov, spojených s našou všeobecne prospešnou činnosťou - ochrana životného prostredia, zlepšovanie kvality života obyvateľov Cigľa a hornej Nitry.

Organizujeme prednášky, zájazdy, výlety, ochutnávky, Šarkaniádu, fašiangové slávnosti, návštevy kultúrnych pamiatok a umeleckých predstavení. Robíme brigády na skrášlenie a zlepšenie znečisteného životného prostredia, kultivujeme lúky a lesy, Staráme sa o Malú oázu pre hornú Nitru pri vodnej nádrži, propagujeme a popularizujeme našu krajinu, prírodu a historické pamiatky. Naša 500-ročná lipa pri kostole sv. Matúša bola vďaka nám arboristicky odborne ošetrená a preslávila sa na celom Slovensku. Aktívne sa zapájame do spoločenského života v našej obci a podporujeme pozitívne a progresívne zmeny v obci.

Zamestnávateľ vám vyplní tlačivo Potvrdenie o zaplatení dane z príjmov zo závislej činnosti , pomocou údajov v ňom vyplníte tlačivo Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane  a tlačivá doručte na daňový úrad. Pomôžeme vám, vystavíme potrvdenie o dobrovoľníckej práci v rozsahu 40 hodín, doručíme na daňový úrad, len kontaktujte Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. , alebo zodpovedných členov nášho OZ. Podiel z dane môžu nášmu združeniu poskytnúť aj právnické osoby a fyzické osoby, ktoré si podávajú daňové priznanie, kontaktujte nás. Ďakujeme.

 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
© 2024 Občianske združenie Vrchvoda, Cigeľ
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.