Dve % pre OZ VRCHVODA

Darujte 2 percentá

Časopis VRCHVODA 2017

   

Prístupy

Cigeľ: príroda a kultúra

Kto je online

Prihlásenie






Zabudli ste heslo?
Nemáte účet? Vytvorte si ho!

Meniny

Dnes má meniny
Valér
Zajtra má meniny
Jela

Výber šablóny

Ankety

Domov
Zaľúbený Šejkspír
Napísal Ivan Kadlečík   
13. 02. 2019
Najbližšiu sobotu pripravujeme pekný zájazd na predstavenie Zaľúbený Shakespeare  do divadla DAB v Nitre. Čaká nás fascinujúci svet alžbetínskeho divadla s krásnou výpravou a veľkým hereckým obsadením. Cestou sa na chvíľu zastavíme v Oponiciach, v najkrajšej interiérovej knižnici na Slovensku - knižnici Aponiovcov - so skvelým sprievodným slovom. V Nitre plánujeme cca 2 hodinky rozchod pred divadlom.

Tešíme sa na zájazd s Vami 23. marca 2019! V cene 22 € resp.20 € (pre študentov a dôchodcov) je zahrnutá doprava, vstup v Oponiciach, vstupenka na divadelné predstavenie. Zaplatiť môžete Eve Kadlečíkovej (kontakt - 0905 549 732) alebo Dadke Sharifiovej. 

Odchod autobusu je v sobotu 23. marca 2019 z nástupišťa č. 22 na autobusovej stanici v Prievidzi o 12.45. Potom autobus ide do Cigľa, na hornú zastávku (cca o 13:00 a na dolnej zastávke bude 13.05). Teší nás, že 45 miestny autobus firmy BUS Doprava bude plný kultúrychtivých Cigeľčanov, Prievidžanov.. Ideme do Oponíc, kde navštívime kaštieľ so slávnou knižnicou rodu Aponyi, potom sa ide do Nitry. Predpokladaný návrat do Cigľa a Prievidze je do polnoci.
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
© 2024 Občianske združenie Vrchvoda, Cigeľ
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.