Dve % pre OZ VRCHVODA

Darujte 2 percentá
Dobrí susedia
Napísal Ivan Kadlečík   
27. 07. 2016

Naše občianske združenie VRCHVODA je prihlásené do projektu Dobrí susedia 2016 Poštovej banky. 

 

Takmer štyridsať rôznych susedských komunít je bilancia obľúbenej súťaže Poštovej banky a regionálnych týždenníkov MY s názvom Dobrí susedia. Tento projekt pokračuje ďalej a vy môžete už od dnešného dňa dať svoj hlas tej komunite, o ktorej si myslíte, že robí pre svoje okolie najviac.

„Ľudia odjakživa radi žijú spolu. Veď predsa spájajú ich spoločné lásky, životné hodnoty či postoje, záujmy, športové aktivity. V rámci projektu Dobrí susedia sme mali možnosť spoznať viacero naozaj inšpiratívnych spoločenstiev, ktoré sa usilujú robiť niečo nielen pre seba a svojich susedov, ale aj pre svoje mesto, pre svoju obec či región, a to si zaslúži naše uznanie.“  hovorí Stanislav Štepka, ambasádor projektu, zakladateľ a umelecký šéf Radošinského naivného divadla.

Cieľom súťaže Dobrí susedia je spájať a podporovať spoločnosti ľudí zo všetkých kútov Slovenska.  Všetkým prihláseným Dobrým susedom držíme palce a ďakujeme za to, že svojimi aktivitami pomáhajú druhým, zachovávajú tradície a robia svoje okolie lepším a krajším.



Čítajte viac: http://nasaprievidza.sme.sk/c/20207240/sutaz-dobri-susedia-vrcholi-hlasujte-za-najlepsie-susedske-komunity.html#ixzz4Fd4P8twN
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >

Prvá písomná zmienka!

Strom roka 2016

Počasie v Cigli

© 2024 Občianske združenie Vrchvoda, Cigeľ
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.