Dve % pre OZ VRCHVODA

Darujte 2 percentá
Domov arrow Aktuality arrow Združenie Vrchvoda arrow Informačná tabuľa je hotová!
Informačná tabuľa je hotová!
Napísal Ivan Kadlečík   
13. 09. 2012

Do dnešného dňa sme odpracovali v rámci projektu Malá oáza pre hornú Nitru minimálne 500 brigádnických hodín - náplňou prác boli úprava terénu, príprava materiálu a výstavba prístreška, pokrývanie, klampiarske práce, hobľovanie, rezanie, doprava, natieranie, doskovanie, betónovanie, výsadba a polievanie a v neposlednom rade taktiež návrh vizuálu a obsahu informačnej tabule, propagácia, organizácia súťaže a aktivít, finančné riadenie, koordinácia. .. 

V stredu 12. septembra 2012 sme urobili ďalšiu z užitočných brigád a ďalšie z príjemných stetnutí pri vodnej nádrži pri vleku v Cigli. Postavili sme prvú informačnú tabuľu v cigeľskom chotári. Veríme, že postupne budú pribúdať ďalšie, pretože Cigeľ a okolie našej obce je bohaté na zaujímavosti - Kostol, Biely kameň, Pamätník padlých, andezitové útvary, banské pamiatky, turistické, lyžiarske a cyklistické trasy, vodné pramene a toky, flóru a faunu, Tlstý diel a iné vrchy, partizánske bunkre...

Pri príležitosti slávnostného odhalenia informačnej tabule  a ďalších prác na prístrešku, vyjadrujeme poďakovanie Slovenským elektrárňam za finančný príspevok a medializáciu projektu, cigeľskému urbáru a obci Cigeľ, firme ERKO Reklama Andreja Koryťáka za tlač a inštalovanie tabule i za dostupnosť elektriny, pánom Svitkovcom a Sedliačkovcom z cigeľskej firmy K+S drevo, s.r.o. za stavebné drevo, mnohým členom OZ, priateľom a známym... Aj ich zásluhou je prístrešok a okolie už takmer hotové, stojí smetný koš aj parádna informačná tabuľa, ostáva obiť čelo stavby doskami, urobiť nátery, propagáciu, inštalovať vnútorné a vonkajšie zariadenie, lavičky a stojan na bicykel, dotvoriť okolie.

 
< Predchádzajúca   Ďalšia >

Prvá písomná zmienka!

Strom roka 2016

Počasie v Cigli

© 2024 Občianske združenie Vrchvoda, Cigeľ
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.