Dve % pre OZ VRCHVODA

Darujte 2 percentá

Časopis VRCHVODA 2017

   

Prístupy

Cigeľ: príroda a kultúra

Kto je online

Prihlásenie






Zabudli ste heslo?
Nemáte účet? Vytvorte si ho!

Meniny

Dnes má meniny
Lesana
Zajtra má meniny
Hermína

Výber šablóny

Ankety

Domov
Informačná tabuľa je hotová!
Napísal Ivan Kadlečík   
13. 09. 2012

Do dnešného dňa sme odpracovali v rámci projektu Malá oáza pre hornú Nitru minimálne 500 brigádnických hodín - náplňou prác boli úprava terénu, príprava materiálu a výstavba prístreška, pokrývanie, klampiarske práce, hobľovanie, rezanie, doprava, natieranie, doskovanie, betónovanie, výsadba a polievanie a v neposlednom rade taktiež návrh vizuálu a obsahu informačnej tabule, propagácia, organizácia súťaže a aktivít, finančné riadenie, koordinácia. .. 

V stredu 12. septembra 2012 sme urobili ďalšiu z užitočných brigád a ďalšie z príjemných stetnutí pri vodnej nádrži pri vleku v Cigli. Postavili sme prvú informačnú tabuľu v cigeľskom chotári. Veríme, že postupne budú pribúdať ďalšie, pretože Cigeľ a okolie našej obce je bohaté na zaujímavosti - Kostol, Biely kameň, Pamätník padlých, andezitové útvary, banské pamiatky, turistické, lyžiarske a cyklistické trasy, vodné pramene a toky, flóru a faunu, Tlstý diel a iné vrchy, partizánske bunkre...

Pri príležitosti slávnostného odhalenia informačnej tabule  a ďalších prác na prístrešku, vyjadrujeme poďakovanie Slovenským elektrárňam za finančný príspevok a medializáciu projektu, cigeľskému urbáru a obci Cigeľ, firme ERKO Reklama Andreja Koryťáka za tlač a inštalovanie tabule i za dostupnosť elektriny, pánom Svitkovcom a Sedliačkovcom z cigeľskej firmy K+S drevo, s.r.o. za stavebné drevo, mnohým členom OZ, priateľom a známym... Aj ich zásluhou je prístrešok a okolie už takmer hotové, stojí smetný koš aj parádna informačná tabuľa, ostáva obiť čelo stavby doskami, urobiť nátery, propagáciu, inštalovať vnútorné a vonkajšie zariadenie, lavičky a stojan na bicykel, dotvoriť okolie.

 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
© 2024 Občianske združenie Vrchvoda, Cigeľ
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.