Dve % pre OZ VRCHVODA

Darujte 2 percentá
Domov arrow Aktuality arrow Zaujímavosti z obce arrow Súťaž Dedina roka 2011
Súťaž Dedina roka 2011
Napísal Ivan Kadlečík   
09. 08. 2011

Naša obec sa prihlásila do súťaže Dedina roka 2011. Cigeľ má veľkú šancu uspieť prinajmenšom  v niektorej z ôsmich kategórii, vďaka svojim aktivitám v oblasti výstavby bytov a domov, vďaka lyžiarskemu vleku a vodnej nádrži, unikátnemu verejnému solárnemmu osvetleniu, kvôli prírodným krásam a udržiavaniu ľudivých tradícií, vďaka aktívnym a zodpovedným združeniam alebo aj neformálnym skupinám občanov, pre spolupatričnosť a pohostinnosť svojich obyvateľov a tiež pre významné podujatia, ktoré organizuje (Pochod vďaky SNP, Cigeľská kosa, Vatra, Futbalový turnaj...).  

Podporiť úspech obce Cigeľ v súťaži, do ktorej sa prihlásilo asi 20 obcí z celého Slovenska, môžete hlasovaním na http://www.e-obce.sk/ - vpravo dole, výrazná zelená anketa, kliknutím na názov našej obce.

Vyhlasovateľmi súťaže Dedina roka 2011 sú: Ministerstvo životného prostredia SR (MŽP SR) Slovenská agentúra životného prostredia (SAŽP) a ďalší. Viac o súťaži sa dozviete na http://www.obnovadediny.sk/sa-dedina-roka/dedina-roka-2011, na facebooku, na mnohých ďalších internetových stránkach a v tlačených médiách.

 
< Predchádzajúca   Ďalšia >

Prvá písomná zmienka!

Strom roka 2016

Počasie v Cigli

© 2024 Občianske združenie Vrchvoda, Cigeľ
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.