Dve % pre OZ VRCHVODA

Darujte 2 percentá
Domov arrow Aktuality arrow Zaujímavosti z obce arrow Cigeľ na prelome rokov 09 a 10
Cigeľ na prelome rokov 09 a 10
Napísal Ivan Kadlečík   
11. 01. 2010

Čo sa tieto dni zaujímavého v Cigli deje?

Ciglianska stavebná spoločnosť finišuje výstavbu šestnásťbytovky, ukončujú sa aj prvé domy v tej istej lokalite.

Štefanská zábava bola výborná, hudba, tanec, tombola, starostlivosť o návšteníkov na úrovni - ďakujeme Únii žien v Cigli.

Vyšlo koncoročné číslo časopisu Vrchvoda - na stiahnutie na našich stránkach.

Pokračuje proces posudzovania vplyvov plánovaného rozširovania kameňolomu v Košariskách - čakáme na stanovisko ministerstva

Silvestrovská zábava - vítanie Nového roka v Kultúrnom dome - veselé stretnutie príbuzných, známych, susedov, spoluobčanov s tancom a občerstvením, ďakujeme Obci.

Viacúčelová nádrž pod vlekom sa napĺňa banskými vodami, montujú sa snehové delá - tešíme sa na zasnežený lyžiarsky svah a prevádzku vleku, možno už v najbližších dňoch?

Kostol sv. Matúša 3. januára 2010: benefičný koncert. Ďakujeme spevákom a muzikantom cirkevného zboru v Cigli za umelecký zážitok a predvedenie pásma piesní a textov. Tento deň, podvečer sme mohli obdivovať výkony p. farára, speváckeho zboru a členov rodín Dámerovcov, Michalovičovcov, Jamriškovcov, Hogajovcov, Hypiusovcov a ďalších Cigeľčanov na benefičnom koncerte, ktorého výťažok je venovaný na rekonštrukciu vykurovania rímskokatolíckeho  kostola.

Poľovnícky ples v sobotu 9. januára

Už iba necelé dva týždne ostávajú do Pochodu vďaky SNP - XXXV. ročník si nenechajte ujsť! Registrácia v Kultúrnom dome v Cigli do deviatej hodiny, 23. januára 2010

 

Ak vám niečo v zozname chýba, máte pre nás informácie - napíšte do Stručné odkazy alebo cez Kontaktujte nás, prípadne mailom Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť.

 
< Predchádzajúca   Ďalšia >

Prvá písomná zmienka!

Strom roka 2016

Počasie v Cigli

© 2024 Občianske združenie Vrchvoda, Cigeľ
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.