Dve % pre OZ VRCHVODA

Darujte 2 percentá

Časopis VRCHVODA 2017

   

Prístupy

Cigeľ: príroda a kultúra

Kto je online

Prihlásenie






Zabudli ste heslo?
Nemáte účet? Vytvorte si ho!

Meniny

Dnes má meniny
Florián
Zajtra má meniny
Lesana

Výber šablóny

Ankety

Domov
Cigeľ na prelome rokov 09 a 10
Napísal Ivan Kadlečík   
11. 01. 2010

Čo sa tieto dni zaujímavého v Cigli deje?

Ciglianska stavebná spoločnosť finišuje výstavbu šestnásťbytovky, ukončujú sa aj prvé domy v tej istej lokalite.

Štefanská zábava bola výborná, hudba, tanec, tombola, starostlivosť o návšteníkov na úrovni - ďakujeme Únii žien v Cigli.

Vyšlo koncoročné číslo časopisu Vrchvoda - na stiahnutie na našich stránkach.

Pokračuje proces posudzovania vplyvov plánovaného rozširovania kameňolomu v Košariskách - čakáme na stanovisko ministerstva

Silvestrovská zábava - vítanie Nového roka v Kultúrnom dome - veselé stretnutie príbuzných, známych, susedov, spoluobčanov s tancom a občerstvením, ďakujeme Obci.

Viacúčelová nádrž pod vlekom sa napĺňa banskými vodami, montujú sa snehové delá - tešíme sa na zasnežený lyžiarsky svah a prevádzku vleku, možno už v najbližších dňoch?

Kostol sv. Matúša 3. januára 2010: benefičný koncert. Ďakujeme spevákom a muzikantom cirkevného zboru v Cigli za umelecký zážitok a predvedenie pásma piesní a textov. Tento deň, podvečer sme mohli obdivovať výkony p. farára, speváckeho zboru a členov rodín Dámerovcov, Michalovičovcov, Jamriškovcov, Hogajovcov, Hypiusovcov a ďalších Cigeľčanov na benefičnom koncerte, ktorého výťažok je venovaný na rekonštrukciu vykurovania rímskokatolíckeho  kostola.

Poľovnícky ples v sobotu 9. januára

Už iba necelé dva týždne ostávajú do Pochodu vďaky SNP - XXXV. ročník si nenechajte ujsť! Registrácia v Kultúrnom dome v Cigli do deviatej hodiny, 23. januára 2010

 

Ak vám niečo v zozname chýba, máte pre nás informácie - napíšte do Stručné odkazy alebo cez Kontaktujte nás, prípadne mailom Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť.

 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
© 2024 Občianske združenie Vrchvoda, Cigeľ
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.