Dve % pre OZ VRCHVODA

Darujte 2 percentá
Domov arrow Všetky príspevky
Kameňolom Vtáčnik sa bude rozširovať!
Napísal OZ Vrchvoda   
24. 09. 2008

 Urobili ďalší krok ku rozšíreniu ťažby a výstavbe technologickej linky na úpravu andezitu, vybudovanie areálu s kompletnou technológiou na spracovanie vyťaženej suroviny a vybudovanie prístupovej komunikácie do lomu Vtáčnik, JV od našej obce, v k.ú. Lehota pod Vtáčnikom. A viete, že v našom k. ú. podnikatelia pripravujú vytvorenie/obnovenie lomu v Košariskách pod horou Vrchvodou? Občania Cigľa, zaujímajme sa o to, či naozaj čoskoro budeme mať obec medzi dvomi kameňolomami a obkľúčenú cestami po ktorých budú jazdiť ťažké vozidlá s kameňom...

Celý článok...
 
Hodová zábava
Napísal manželia K. a K.   
23. 09. 2008

Na hodovej zábave v kultúrnom dome v Cigli večer a v noci z 20. na 21. septembra 2008 bolo výborne! Hudba, tanec, jedlo, pitie, spoločnosť... Ďakujeme za organizáciu Únii žien Slovenska - základnej organizácii v Cigli.

 
Hody (Ako bolo kedysi ... )
Napísal OZ Vrchvoda   
20. 09. 2008

Hody

Celý článok...
 
Nedá nám nereagovať na príhovor
Napísal Občianske združenie Vrchvoda, Cigeľ   
18. 09. 2008

starostu v Ciglianskom spravodaji č. 6 ohľadom informácie plánovaného otvorenia lomu Košariská v našom katastrálnom území.

Občianske združenie Vrchvoda bolo založené z iniciatívy niekoľkých nadšencov, ktorým nie je jedno, v akom životnom prostredí žijú. Pretože právo na čisté životné prostredie nám zaručuje aj Ústava SR a každý občan má k tomu čo povedať.

Celý článok...
 
Viete že vyšlo 6. číslo Ciglianskeho spravodaja?
Napísal Administrator   
18. 09. 2008
V piatok 12. septembra 2008 sme našli v poštových schránkach časopis - občasník Cigliansky spravodaj č. 6 s príhovorom p. starostu k občanom Cigľa na prvej strane
 
Ako sa môžem zúčastniť na anketách?
Napísal Administrator   
16. 09. 2008

Na hlavnej stránke, Domov, vpravo dole sú ankety - momentálne sú tri. v každej ankete je hlavička, otázka a ponuka niekoľkých odpovedí. Kliknite na odpoveď, s ktorou sa najviac stotožňujete a potom kliknite na Hlasovať. Po úspešnom hlasovaní sa vám ukážu aktuálne výsledky danej ankety.

Výsledky (bez možnosti hlasovania) si môžete zobraziť aj cez hlavné menu - Ankety (výsledky).

Veľa zdaru!

 
<< Začiatok < Predošlá 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 591 - 600 z 613
© 2024 Občianske združenie Vrchvoda, Cigeľ
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.